Acasă Local Gorj Târgujienii, rugați de primar să doneze globuri pentru bradul de Crăciun

Târgujienii, rugați de primar să doneze globuri pentru bradul de Crăciun

Târgujienii, rugați de primar să doneze globuri pentru bradul de Crăciun
Târgujienii, rugați de primar să doneze globuri pentru bradul de Crăciun

Locuitorii orașului Târgu Jiu sunt rugați de primarul Marcel Romanescu să doneze globuri. Acestea vor fi așezate în bradul de Crăciun, instalat în centrul municipiului.

Autoritățile locale au optat pentru cheltuieli minime în ceea ce privește iluminatul festiv, iar acum cer ajutorul cetățenilor.

Edilii au renunțat la bradul digital și au adus unul natural, dar nu au ce să pună în el.

„Împodobirea bradului de Crăciun este un moment special pentru toți copiii. De aceea îi invităm pe cei mici, și nu numai, să aducă, fiecare, câte un ornament care va fi așezat pe una dintre ramurile bradului din centrul municipiului Târgu Jiu.

Alegeți un globuleț care vă reprezintă și veniți joi, 1 Decembrie, în Piața Prefecturii, între orele 10.00 și 18.00, să împodobim bradul împreună”, conform primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie, de Ziua Națională, de la ora 18,00. Tot atunci va avea loc un spectacol susținut de Ansamblul Artistic „Doina Gorjului”.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version