Acasă Local (VIDEO) Mai mult de jumătate din Centura de Nord a Craiovei a...

(VIDEO) Mai mult de jumătate din Centura de Nord a Craiovei a fost reasfaltată

Mai mult de jumătate din Centura de Nord a Craiovei a fost reasfaltată
Se toarnă primele covoare asfaltice pe centura de nord a Craiovei

Mai mult de jumătate din Centura de Nord a Craiovei a fost reasfaltată. Potrivit unei postări pe Facebook făcută de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, așternerea covorului asfaltic s-a făcut pe o distanță de 9 km, din cei 14 km cât are drumul.

„Așternerea covorului asfaltic pe Centura Craiova Nord contină. Au fost executați peste 9 km din totalul de 14. Circulați cu atenție în zonele de lucrări!”, a anunțat DRDP Craiova.

Centura de nord a Craiovei a intrat în reparaţii capitale la mijlocul lunii trecute. Varianta ocolitoare a municipiului a mai fost reparată pe porţiuni, dar acum se toarnă primele covoare asfaltice de la inaugurarea ei (decembrie 2006). De fapt, toată centura de nord a Craiovei va avea un strat nou de asfalt, după ce va fi frezat cel actual.

Lucrările sunt executate de Strade Bauunternehmung SRL, în baza acordului cadru de întreţinere a drumurilor naţionale încheiat cu CNAIR, prin DRDP Craiova. Firma craioveană s-a ocupat în ultimii trei ani de întreţinerea drumurilor naţionale din Dolj, turnând covoare asfaltice şi pe DN 65 Craiova – Pitești.

Lucrările de reasfaltare a Centurii de Nord au fost executate nu doar ziua, ci și pe timpul nopții și vor fi gata până la finalul lunii.

Exit mobile version