Acasă Local Gorj Gorj: Un pacient dispărut din Spitalul TBC este căutat prin pădurile din...

Gorj: Un pacient dispărut din Spitalul TBC este căutat prin pădurile din Runcu

Gorj: Un pacient dispărut din Spitalul TBC este căutat prin pădurile din Runcu
Gorj: Un pacient dispărut din Spitalul TBC este căutat prin pădurile din Runcu

Un pacient a dispărut din Spitalul TBC Runcu și este căutat de polițiști.

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată sâmbătă prin apelul unic 112, despre faptul că Dumitru Marica, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în comuna Țânțăreni, județul Gorj, a plecat în mod voluntar de la Sanatoriul Dobrița, comuna Runcu, unde se afla internat, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțimea 1,72-1,75 metri, greutate 60-65 kg, constituție atletică, păr brunet, ten măsliniu.

La momentul plecării, bărbatul purta un trening de culoare albastru închis, iar în picioare purta papuci de casă de culoare albastru.

Polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Târgu Jiu, un câine de urmă, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, precum și voluntari au demarat activitățile de căutare a bărbatului.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version