Acasă Local CJ Dolj „marchează“ la Liga a V-a. Oferă mingi şi echipamente de...

CJ Dolj „marchează“ la Liga a V-a. Oferă mingi şi echipamente de joc

CJ Dolj „marchează“ la Liga a V-a. Oferă mingi şi echipamente de joc
Consiliul Judeţean Dolj va oferi tuturor echipelor din Liga a V-a judeţeană de fotbal câte trei mingi pentru competiţii şi un rând de echipament

Consiliul Judeţean (CJ) Dolj se implică, în premieră, la ultima ligă judeţean de fotbal. După ce preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a făcut în ultima vreme turul judeţului la partidele de fotbal din Liga a V-a, Consiliul Judeţean va aproba, în şedinţa de vineri, un protocol de colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj.

Cooperarea cu AJF se va face în cadrul proiectului „Sprijinirea activităţii fotbalistice din judeţul Dolj”, care presupune alocarea din bugetul propriu judeţean a sumei de 77.000 de lei pentru echipele din ultimul eşalon.
Concret, la solicitarea AJF Dolj, Consiliul Judeţean va sprijini toate cele 30 de echipe din Liga a V-a judeţeană cu câte trei mingi pentru competiţii şi un rând de echipament de joc.

„În cadrul proiectului «Sprijinirea activităţii fotbalistice din judeţul Dolj» se vor achiziţiona 90 de mingi de fotbal de competiţie şi 30 de echipamente de joc (inscripţionate pe piept cu «Consiliul Judeţean Dolj» precum şi cu sigla acestuia), ce vor fi acordate la 30 de cluburi/asociaţii afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj care participă în Liga a V-a (fiecare club/asociaţie de Liga a V-a va primi câte 3 mingi competiţie şi un set de echipamente de joc)“, se precizează în proiectul de hotărâre prin care se propune alocarea din bugetul propriu judeţean, capitolul „Cultură, recreere şi religie”, a sumei de 77.000 de lei.

Exit mobile version