Acasă Local UPDATE / Gorj. O cisternă a intrat într-un magazin, la Drăguțești. Ce...

UPDATE / Gorj. O cisternă a intrat într-un magazin, la Drăguțești. Ce au stabilit polițiștii

O cisternă a intrat, luni seară, într-un magazin din comuna gorjeană Drăguțești
O cisternă a intrat, luni seară, într-un magazin din comuna gorjeană Drăguțești

O cisternă a intrat, luni seară, într-un magazin din comuna gorjeană Drăguțești.

Șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit șoseaua și a lovit partea din față a unui magazin. Potrivit IPJ Gorj, șoferul vehiculului ar fi rănit. În zonă a fost trimisă o ambulanță și un echipaj de descărcare.

Potrivit IPJ Gorj, din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din capul tractor și remorca, pe DE 79 – Drăguțești, din direcția orașul Rovinari spre municipiul Târgu-Jiu, a încercat să evite coliziunea cu un câine, care se afla pe partea carosabilă și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. A intrat pe sensul opus de mers și a lovint o autoutilitară, care se afla parcată în afara părții carosabile, ulterior oprindu-se într-un magazin alimentar.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version