Acasă Local Gorj: Bărbat anchetat în două dosare penale după ce și-a bătut soția...

Gorj: Bărbat anchetat în două dosare penale după ce și-a bătut soția și a încălcat ordinul de protecție

Trei polițiști, cercetaţi pentru abateri grave în cazul uciderii educatoarei din București
Trei polițiști, cercetaţi pentru abateri grave în cazul uciderii educatoarei din București

Un bărbat, din județul Gorj, este anchetat în două dosare penale, după ce și-a bătut soția și nu a respectat ordinul de protecție.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că luna trecută, în urma unui conflict spontan, o femeie, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi fost agresată de către soțul său, de 39 de ani, din comuna Drăgotești, cu reședința pe raza municipiului Târgu Jiu.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Polițiști au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de cinci zile.

Totodată, la data de 9 august, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiul Târgu Jiu au fost sesizați de aceeaşi femeie că fostul soț nu a respectat obligațiile impuse de Judecătoria Târgu Jiu, printr-un ordin de protecție emis la data de 14.07.2021. În cursul zilei de 9 august, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, bărbatul s-a apropiat la o distanță mai mică de 100 m de fosta sa soţie și a încercat să comunice cu ea, prin intermediul fiului lor.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor impuse printr-un ordin de protecție.

Exit mobile version