Acasă Local Dolj Electroputere Mall Craiova se va extinde din nou, după o investiție de...

Electroputere Mall Craiova se va extinde din nou, după o investiție de 6 milioane euro

Electroputere Mall Craiova se va extinde din nou, după o investiție de 6 milioane euro
Electroputere Mall Craiova se va extinde din nou, după o investiție de 6 milioane euro

Catinvest a obținut autorizația de construcție necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere a Electroputere Mall. Din luna iulie vor începe lucrările de extindere a centrului comercial, o investiție de șase milioane de euro. Vor fi adăugate 5 restaurante noi, dintre care 3 vor avea terase private în aer liber și o nouă terasă comună în aer liber.

În plus, va fi realizată o extindere suplimentară de 5.500 metri pătrați a spațiului comercial.

Această nouă extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din această vară, întrucât o altă clădire de birouri și retail este aproape de finalizare.

Astfel, după o investiție de 39 de milioane euro, Catinvest adaugă 9.000 de metri pătrați GLA de spații de retail și divertisment și 16.000 de metri pătrați GLA de birouri din clasa A.

În total, Catinvest a asigurat finanțare în valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022, destinată extinderilor ulterioare ale proiectului.

Vor fi construite noi magazine, birouri și spații de co-working, precum și aparthoteluri, pe o suprafață totală de 46.000 de metri pătrați.

Electroputere Parc este cel mai mare mall din Oltenia, cu peste 187 de branduri prezente pe o suprafață totală de 92.000 de metri pătrați.

Grupul imobiliar francez Catinvest mai deține și Carrefour Orhideea, Cora Pantelimon în București și Carrefour Tom în Constanța.

Exit mobile version