Acasă Actualitate Societate nouă, directori vechi

Societate nouă, directori vechi

Gheorghe Nedelescu

Noua societate de termoficare, SC Termo Urban Craiova SRL va avea un nou administrator în persoana lui Gheorghe Nedelescu. Acesta lasă vechea societate, intrată în faliment şi preia mandatul de administrator în noua societate pentru o perioadă de un an. Lorena Nicolăiţă va fi revocată din funcţia de administrator.

Termo Urban Craiova SRL a fost înfiinţată în octombrie 2015. Iniţial, administratorul noului furnizor a fost Florin Lungu. În 2017 acesta şi-a dat demisia din motive personale, iar municipalitatea a votat pentru ocuparea acestei funcţii pe Lorena Nicolita, fost consilier juridic al SC Termo Craiova.
Aceasta a fost administrator la SC Termo Urban Craiova începând cu anul 2017. Este angajată la SC Termo din anul 2000 şi a îndeplinit funcția de consilier juridic, iar din ianuarie 2017 a asigurat servicii de consultanţă în domeniul resurselor umane. Ea a fost propunerea Executivului Primăriei Craiova pentru funcţia de administrator al Termo Urban Craiova SRL, începând cu data de 23 februarie 2017.

Lorena Nicolăiţă
Lorena Nicolăiţă


Acum va fi înlocuită cu Gheorghe Nedelescu care este împuternicit în funcţia de administrator al SC TERMO URBAN CRAIOVA S.R.L, să efectueze cuvenitele mențiuni la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj.
Gheorghe Nedelescu a preluat conducerea SC Termo în 2019 tot de la Lorena Nicolăiţă. Istoria se repetă şi Nicolăiţă este revocată din funcţie, lăsând locul de administrator lui Gheorghe Nedelescu.

Exit mobile version