Acasă Local Zece mașini noi la Poliția Locală Craiova. Cinci sunt electrice

Zece mașini noi la Poliția Locală Craiova. Cinci sunt electrice

Poliția Locală Craiova
Poliția Locală Craiova

Zece mașini noi la Poliția Locală Craiova. În bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Craiova pentru anul 2021 a fost prevăzută suma de 33 de milioane de lei pentru funcționarea Poliției Locale.

Alți 735.000 de lei au fost alocați pentru noi dotări ale instituției. Poliția Locală va achiziționa cinci vehicule electrice și cinci autoturisme dotate cu sisteme de avertizare sonoră și luminoasă. Pe lângă cele zece mașini, poliția va mai primi în acest an 20 de stații mobile în sistem TETRA, pentru realizarea transmisiei informațiilor prin canalele radio ale platformei comune cu toate forțele de ordine și siguranță publică TETRA, 25 de seturi complete pistol Glock 19 și patru sisteme de avertizare sonoră și luminoasă omologate.

Ultima achiziție de autovehicule pentru Poliția Locală Craiova a avut loc în 2019. În iulie 2019, Poliția Locală a cumpărat cinci autoturisme dotate cu sisteme de avertizare sonoră și luminoasă, dintre care unul dintre sisteme era detașabil. Pentru toate cele cinci mașini Poliția a plătit 334.500 de lei, fără TVA. Adică 70.500 de euro. În august 2019, Poliția Locală a cumpărat și un vehicul electric, pentru care a plătit 30.000 de euro.

Exit mobile version