Acasă Local Aleșii locali și primarul din Târgu Jiu așteaptă să se vaccineze

Aleșii locali și primarul din Târgu Jiu așteaptă să se vaccineze

Primăria Târgu Jiu are mulți salariați care lucreză cu publicul
Primăria Târgu Jiu are mulți salariați care lucreză cu publicul

Aleșii locali din municipiul Târgu Jiu așteaptă să beneficieze de vaccinul anti-COVID. Majoritatea sunt de acord să se vaccineze și să fie un exemplu pentru locuitorii orașului Târgu Jiu.

Luis Popa, consilier local în Târgu Jiu, a declarat că s-a informat de la cadrele medicale în legătură cu efectele vaccinării și despre vaccinurile împotriva coronavirusului. Alesul local este de părere că vaccinarea este importantă pentru a reduce numărul de infectări și transmiterea virusului în comunitate. „Este un proces care a fost așteptat, cel al vaccinării.

În acest moment este unica soluție pentru a reduce numărul de cazuri și infectările masive în comunitate. Nu avem la dispoziție un tratament și vaccinul este soluția pentru coronavirus. Eu m-am informat de la cadrele medicale și mă voi vaccina. Am verificat și pe platforma unde se fac înscrieri pentru vaccinare”, a declarat Luis Popa, consilier local la Târgu Jiu și directorul Serviciului pentru Gestionarea Deșeurilor din județul Gorj.

Primarul vrea să fie un exemplu pentru cetățeni

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Adrian Drulă, a declarat că nu a verificat din alte surse în afara celor medicale efectele vaccinului anti-coronavirus și că are încredere în vocea specialiștilor și a medicilor. Prin urmare, așteaptă să fie programat la vaccinare.

Șeful ADIA Gorj, Cristian Toader Pasti, a declarat că a fost infectat cu COVID și a trecut prin momente foarte grele. A fost internat în spital și a scăpat cu viață. „Am avut o dată virusul și vreau să fac vaccinul. Poate că a doua oară nu mai am a doua șansă, dacă mă voi infecta. Toți conducătorii din România ar trebui să dea un exemplu și să se vaccineze. Încrederea populației ar crește și ar opta foarte multă lume pentru vaccinare. Problema este cu atitudinea autorităților”, a menționat Cristian Toader Pasti.

La rândul său, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că autoritățile care se vaccinează pot ajuta în ceea ce privește creșterea încrederii populației. „Mă voi vaccina. Țin cont de părerea specialistului și trebuie să fiu un exemplu. Este de preferat să te vaccinezi, decât să ajungi să ții se spună că te-ai îmbolnăvit pentru că nu ai făcut vaccinul”, a declarat Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu.

Exit mobile version