Acasă Local Gorj IPJ Gorj face angajări

IPJ Gorj face angajări

Gorj: Anchetă după ce o rețea de canalizare realizată cu fonduri europene nu este folosită
Gorj: Anchetă după ce o rețea de canalizare realizată cu fonduri europene nu este folosită

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează un concurs pentru ocuparea unui post vacant de ofițer de poliție și a unui număr de 3 (trei) posturi vacante de agent de poliție, în cadrul structurii locale de Protecția Animalelor.

Înscrierea se realizează, până pe 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail resurseumane@gj.politiaromana.ro). Pe data de 28.12.2020, după orele 16:00, nu vor fi luate în calcul cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici https://gj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/concurs-pentru-ocuparea-a-unui-post-vacant-de-ofiter-de-politie-si-a-unui-numar-de-3-trei-posturi-vacante-de-agent-de-politie. La nivel național sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

Exit mobile version