Acasă Local Dolj / Șoferi băuți la volan, opriți în trafic de polițiști

Dolj / Șoferi băuți la volan, opriți în trafic de polițiști

Șoferi băuți la volan. Ce au depistat polițiștii doljeni, la controalele de rutină din județ.
Șoferi băuți la volan. Ce au depistat polițiștii doljeni, la controalele de rutină din județ.

Șoferi băuți la volan, opriți în trafic de polițiști. Potrivit IPJ Dolj, ieri, 5 septembrie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Podari, care se afla la volanul unui autoturism condus pe o stradă din Secui, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Tot ieri, un alt bărbat de 58 de ani, din Argetoaia, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Craiova conducând un autoturism pe strada Brestei cu o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferi băuți la volan. Pe moped, cu o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat

În cursul zilei de ieri, 5 septembrie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat pe bulevardul Ilie Balaci un bărbat de 63 de ani, din localitate, care conducea un moped sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că cel în cauză avea o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, polițiștii întocmind în această cauză un dosar penal pentru infracțiunea constatată.

Exit mobile version