Acasă Local Gorj Anchetă internă la Spitalul Județean Târgu Jiu, în urma unor acuzații de...

Anchetă internă la Spitalul Județean Târgu Jiu, în urma unor acuzații de furt de la decedați COVID

Trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost depistați ieri cu COVID 19

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a început o anchetă internă după ce în spațiul public au apărut acuzații cu privire la sustragerea de bunuri de la persoane decedate de COVID.

Fiica unui bărbat care a murit de coronavirus acuză că după decesul tatălui nu a mai primit telefonul mobil și banii care se aflau asupra pacientului. După ce a insistat pe lângă personalul unității medicale bunurile respective i-au fost predate. Alexandru Florin Nițu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, a declarat că este a doua situație de acest fel adusă în atenția unității medicale: „Este al doilea caz de acest fel care este adus în atenția opinie publice și petrecut la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Va avea loc o anchetă internă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Așteptăm ca rudele să depună și sesizări scrise. Cert este că, potrivit legislației, bunurile nu mai sunt înapoiate în cazul decedaților COVID. Este o măsură de protecție. Dar vedem exact ce s-a întâmplat.”, a declarat Alexandru Florin Nițu.

Exit mobile version