Acasă Local Dolj Haos pe șosele: Șoferi prinși conducând fără permis pe strazile Craiovei

Haos pe șosele: Șoferi prinși conducând fără permis pe strazile Craiovei

Poliţiştii doljeni de la Rutieră au prins în acest weekend trei şoferi care conduceau fără permis. Pe numele lor s-au întocmit sosare de cercetare penală.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au oprit pe strada Pelendava, din Craiova, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 18 ani, din localitate.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că, cel în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Având în vedere cele constatate, polițiștii craioveni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Bătrân fără permis, prins pe un moped

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au oprit pe strada Brestei, din localitate, un moped condus de un bărbat 82 de ani, din Craiova, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii craioveni au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Al caz, mai multe infracţiuni

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din Craiova, a sustras un autoturism, care ar aparține fostei sale prietene.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în urma verificărilor efectuate, cel în cauză a fost depistat, stabilindu-se totodată că acesta ar fi condus autoturismul, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, autoturismul, estimat la suma de 15.000 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea unui vehicul fără permis.

Exit mobile version