Acasă Local Dolj Se schimbă gazonul de pe „Oblemenco“. În această lună!

Se schimbă gazonul de pe „Oblemenco“. În această lună!

Se schimbă gazonul de pe „Oblemenco“.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunţat în urmă cu puţin timp că a primit un răspuns de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) cu privire la disponibilitatea constructorului stadionului „Ion Oblemenco“ de a schimba gazonul.

Potrivit edilului, gazonul ar putea fi schimbat în această lună.

„Acum câteva momente am avut o discuție telefonică cu conducerea CNI, iar constructorul a confirmat disponibilitatea lui de înlocui acest gazon. Există două variante la ora aceasta. O variantă foarte rapidă de înlocuire a gazonului cu un gazon natural, pe strat de nisip conform specificațiilor tehnice care au existat la baza acestui proiect. Există și o a doua variantă de înlocuire a gazonului, cu un gazon hibrid. Această ultimă variantă este cea pe care o solicită cea mai mare parte a jucătorilor. Este o măsură și o variantă pe care și noi o agreăm. În sensul acesta, deja am trimis către CNI o solicitare în care propunem înlocuirea soluției tehnice din gazon natural în gazon hibrid, cu o cofinanțare acordată de Primăria Craiova pentru suportarea diferenței de valoare“, a anunţat Mihail Genoiu.

Potrivit primăriei, gazonul va fi schimbat în această lună, când va fi o pauză competiţională. Diferenţa pe care va trebui să o suporte primăria, ca parte de cofinanţare la investiţia CNI, ar urma să fie comunicată ulterior de Companie.

Exit mobile version