Acasă Local Dolj UPDATE: Patriarhul Daniel a sosit la Craiova

UPDATE: Patriarhul Daniel a sosit la Craiova

sursa foto: facebook/lucian.dindirica

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Daniel, a sosit la Craiova pentru a participa azi la deschiderea oficială a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși de la Craiova.

Preafericitul Părinte Daniel participă azi, alături de Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, la deschiderea oficială a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși care va avea loc la ora 18.00 în Piața Mihai Viteazu din Craiova.

Pe agenda evenimentului sunt cuprinse luări de cuvânt și prezentări ale delegațiilor participante. De la eveniment nu vor lipsi momentele artistice. Pe scena amplasată în Piața Mihai Viteazul, vor concerta invitații speciali: Tudor Gheorghe și Felicia Filip.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși, ITO, este organizată de Arhiepiscopia Craiovei, aproximativ 4000 de tineri din întreaga lume fiind invitați să participe în aceste zile la workshop -uri, conferințe și multe alte activități culturale.

ITO 2019 se va încheia duminică, 8 septembrie, la Mănăstirea Maglavit din județul Dolj acolo unde un sobor de arhierei va săvârși slujba de sfințire a bisericii locașului monahal.

Citește mai multe despre ITO2019

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version