Acasă Eveniment Accident rutier cu 7 victime la Drăguțești

Accident rutier cu 7 victime la Drăguțești

Șapte persoane au fost rănite duminică seară în urma unui accident rutier produs în comuna gorjeană Drăguțești, satul Cârbești.
Pompierii gorjeni au intervenit în această seară la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

La fața locului s-au deplasat: un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și două echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime care aveau leziuni și care nu erau încarcerate și erau conștiente, intervenind-se pentru acordarea primului ajutor calificat. Pentru că alte 4 persoane care se aflau în cele două autovehicule acuzau dureri și atacuri de panică, iar o persoană care a fost martor la eveniment a suferit un atac de panică, echipajele de intervenție au fost suplimentate, deplasându-se de urgență la fața locului alte 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu.

Toate cele 7 victime au fost transportate la UPU Târgu-Jiu pentru investigații medicale suplimentare. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version