Acasă Local Grav accident pe DN7: Un șofer mort și unul rănit

Grav accident pe DN7: Un șofer mort și unul rănit

Grav accident pe DN7: Un șofer mort și unul rănit
Grav accident pe DN7: Un șofer mort și unul rănit

Un bărbat de 37 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a petrecut, noapte trecută, pe DN7, în județul Vâlcea.

Potrivit polițiștilor, în dimineața de  16 iunie, in jurul orei 04.05, conducătorul unui autoturism, înmatriculat în Ilfov, aflat în tranzit, pe DN7, pe direcția Pitești-Sibiu, la km 167+600, pe raza comunei Budești, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontala cu un autoturim.

Acesta din urmă era înmatriculat în Timiș și circula din sens opus. Din impact a rezultat decesul conducătorului autoturismului înmatriculat în județul Timis. De asemenea, șoferul mașinii înmatriculate în Ilfov a fost rănit grav. Acesta băuse înainte să se urce la volan. În urma testării conducătorului autoturismului, înmatriculat în Ilfov, a reieșit o alcoolemie de 1,08 alcool pur în aerul expirat.

La locul accidentului au intervenit cu un echipaj SMURD si unul de descarcerare.

Ambele victime au fost descarcerate. Din nefericire, șoferul din Timiș nu mai prezenta semne vitale la sosirea echipajeor. Cea de-a doua victimă, de 27 de ani, a fost transportată la spitalul de un echipaj SAJ, în stare conștientă.

Persoana decedată a fost un bărbat de 37 de ani. Acesta a fost extras din mașină cu leziuni incompatibile cu viața fiind declarat decedat de către un echipaj SAJ.  Traficul a fost blocat pe toată durata operațiunilor de intervenție.

Accident mortal și ieri, tot pe DN7

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs sâmbătă, 15 iunie, timp, în localitatea vâlceană Câineni, pe DN7. Potrivit ISU Vâlcea, a fost vorba de o coliziune între un autoturism și un tir. ”S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. La locul intervenției s-au găsit două victime, ambele încarcerate. O victimă era inconștientă și una a suferit multiple traumatisme”, au precizat pompierii vâlceni.

Din nefericire, victima care era incoștientă a fost declarată decedată, după efectuarea manevrelor de resuscitare, de către medicul de pe ambulanță SAJ Sibiu.

Exit mobile version