10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljFetiţă de nouă ani, accidentată mortal în timp ce traversa strada

Fetiţă de nouă ani, accidentată mortal în timp ce traversa strada

O fetiţă, de nouă ani, din localitatea doljeană Calopăr, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie produs joi după-amiază, pe DC 95. Oamenii legii au stabilit că fetiţa a traversat strada printr-un loc nepermis şi a fost lovită în plin de un autoturism Audi. „Un bărbat, de 32 de ani, din Calopar, care conducea un autoturism pe DC 95, în Calopăr, la intrare în satul Panaghia, a accidentat mortal o fată de nouă ani, din Calopăr, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului un echipaj SMURD şi un echipaj de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru copilul lovit de maşină. „În acest moment, echipajul SMURD și EPA Segarcea intervin în localitatea Calopăr, pentru acordarea primului ajutor medical unui copil, victima unui accident rutier“, au transmis pompierii doljeni. Ulterior, aceştia au explicat că, din nefericire, fetiţa nu a răspuns manevrelor de resuscitare.
Oamenii legii au mai precizat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar şi că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS