12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi morţi şi cinci răniţi, într-un accident la Vâlcea (Galerie Foto)

Doi morţi şi cinci răniţi, într-un accident la Vâlcea (Galerie Foto)

Un bărbat, de 41 de ani, şi o femeie, de 78 de ani, au murit, iar alte cinci persoane au fost rănite în timpul unui grav accident rutier care a avut loc luni, pe strada Tudor Vladimirescu din Băile Govora, judeţul Vâlcea. În accident au fost implicate două autoturisme, un BMW şi un VW Passat. În BMW se aflau trei persoane și un minor, iar în Passat erau trei persoane. Potrivit poliţiştilor vâlceni, BMW-ul ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul marca VW Passat. În urma impactului violent, o femeie aflată în VW, în partea dreaptă a banchetei din spate, a murit pe loc. De asemenea, un bărbat aflat pe locul din dreapta faţă al BMW-ului a fost resuscitat mai multe minute de echipajul SMURD, însă a fost declarat decedat. Toate celelalte cinci persoane aflate în cele două maşini au fost rănite şi transportate la spital.
Tot în judeţul Vâlcea, s-a petrecut un accident pe DN 7, în comuna Câineni, sat Robeşti, după staţia de distribuție a carburanților. Două tiruri s-au izbit frontal, iar în urma coliziunii, şoferul unuia dintre tiruri a rămas încarcerat. La faţa locului au intervenit o ambulanță SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare.
Un autocamion transporta maşini, iar celălalt făină de porumb. Tirul încărcat cu făină ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unei coloane de autoturisme, intrând în coliziune frontală cu un alt tir ce circula regulamentar din sens opus, care transporta mai multe autovehicule. Ambii şoferi au fost răniţi, însă cel vinovat a suferit traumatisme grave. Cei doi au ajuns la Spitalul Judeţean din Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS