11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDragnea şi Dăncilă, la nunta Olguţei Vasilescu (GALERIE FOTO)

Dragnea şi Dăncilă, la nunta Olguţei Vasilescu (GALERIE FOTO)

Sute de invitaţi, parlamentari, membri ai guvernului, în frunte cu Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, au participat, sâmbătă seară, la nunta Olguţei Vasilescu și a lui Claudiu Manda, care a avut loc într-un cort privat amplasat în comuna Işalniţa, din judeţul Dolj. Olguţa Vasilescu a purtat o rochie lungă, strânsă pe corp, de culoarea fildeşului, realizată de creatoarea Roxana Butnaru din Bucureşti, iar Claudiu Manda un costum negru. De pe mese nu au lipsit vazele cu lalele, preferatele miresei. Nici invitaţii nu au uitat acest detaliu și au surprins-o pe Olguţa cu câte un buchet din aceste flori. Cei doi miri au dansat valsul miresei pe melodia „Bună seara, iubito“, cântată de Loredana Groza, prezentă şi ea la eveniment.
Sutele de invitaţi la nuntă „s-au revărsat“ din maşini luxoase, spre cortul din comuna Işaniţa unde a avut loc petrecerea. Unii cu buchete de lalele în mână, alţii cu trandafiri. Aceştia au coborât din maşini înainte de a intra pe poarta principală.
„Sunt colegi de partid, din guvern, din parlament și foarte mulți prieteni și apropiați. Au confirmat 517 invitați“, a spus Claudiu Manda. Meniul a fost tradiţional oltenesc, alcătuit din aperitiv, sarmale, friptură, pește și desert. Muzica a fost pe placul tuturor, la nuntă fiind invitaţi, printre alţii, Loredana Groza şi Niculina Stoican împreună cu Ansamblul „Doina Gorjului“.
Întrebaţi dacă se gândesc pe viitor la copii, Olguţa a zâmbit, iar Claudiu Manda a răspuns că „sigur, da“. Legat de luna de miere, aceştia au declarat că nu cred că se vor bucura de ea, pentru că este posibil să fie în campanie electorală. „Nu cred că o să avem lună de miere, cred că o să avem campania electorală în luna de miere“, a spus Olguţa Vasilescu.
Premierul României, Viorica Dăncilă, a apărut pe la ora 20.00, împreună cu soţul, Cristinel Dăncilă. Aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie aurie. Întrebată ce are de spus legat de nuntă, ea le-a urat mirilor „casă de piatră“. Printre invitaţi s-a numărat şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, însoţit de partenera lui de viață, Irina Tănase, care a purtat o rochie neagră, lungă, cu spatele gol. Liviu Dragnea le-a urat și el mirilor „casă de piatră“.
Invitat la nuntă, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat: „Este o seară absolut specială, doi colegi de-ai noștri, cei mai buni dintre noi, își unesc destinele astăzi. Le doresc să fie fericiți, să rămână la fel de puternici și la fel de viguroși, să aibă un cuvânt de spus în politica românească și, bineînțeles, să rămână aceiași buni colegi și să lupte pentru dezvoltarea acestei regiuni și în special pentru Craiova“. Întrebat de ce a coborât din mașină si a mers pe jos câteva zeci de metri până la intrarea principală, Prioteasa a răspuns „așa sunt eu, mai social-democrat“.
Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a fost și el prezent la nuntă. „Le doresc mulți ani frumoși ca ei, multe bucurii. Le doresc și alți copii, pentru că sunt tineri. O să fie o seară frumoasă, vremea este frumoasă, totul e minunat, nu avem de ce să nu ne simțim bine. Cadoul special oferit de mine este frumusețea orașului Craiova, ceea ce i-am promis doamnei că o să fac când mi-a lăsat fotoliul de primar. O bucurie mai mare nu cred că puteam să îi fac“, a spus edilul Craiovei.
Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au cântat la nuntă imnul Universităţii Craiova, împreună cu Liviu Dragnea.

Raluca Nedelea, Valentina Grădinaru – studente la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism anul I din cadrul Universităţii din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS