6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDelia - concert electrizant la Craiova (VIDEO, GALERIE FOTO)

Delia – concert electrizant la Craiova (VIDEO, GALERIE FOTO)

Mult-aşteptatul turneu național „Acadelia“ a ajuns vineri seară la Craiova, unde Delia a electrizat atmosfera în prezenţa a mii de spectatori. Concertul le-a adus oltenilor un show de zile mari, din care nu au lipsit muzica, coregrafiile puse în scenă alături de trupa de balet, proiecțiile holografice și acrobațiile. De la adrenalină la emoție, totul a fost prezent în concertul Deliei: momentul în care a zburat deasupra scenei a lăsat sala mută de uimire, iar cel în care artista a interpretat piesa „Mulțumesc, iubită mamă“ a adus lacrimi în ochii multor fani.

Nick, invitatul special al Deliei, a fost și surpriza serii. Momentul în care acesta a intrat pe scenă a stârnit aplauze și încântare în rândurile celor prezenți. Delia și Nick au cântat împreună piesele N&D, demonstrând că prietenia poate rezista peste ani chiar dacă drumurile profesionale se despart.
În timpul concertului, fanii se bucură de show-ul pe care artiștii îl fac pe scenă, dar nici în culise spectacolul nu se lasă mai prejos. De multe ori, pentru ca totul să respecte desfășurătorul, echipele sunt atât de bine organizate încât fiecare secundă devine importantă. La ultimul concert „Acadelia“ de la Sala Palatului, Delia și echipa ei au mai stabilit un record împreună: doar 30 de secunde a durat schimbarea unei ținute, tot atât cât intro-ul piesei „Vino la mine“.
Pentru a transpune la Craiova show-ul „Acadelia“ de la Sala Palatului din București, a fost nevoie de două autocare cu staff și de șase tiruri cu scenografie și scenotehnică. Uriașul efort de producție a meritat din plin. Spectatorii au apreciat atât show-ul de pe scenă, cât și sesiunea de autografe și fotografii cu artista lor preferată, care a avut loc la final.
La finalul concertului, Delia a acordat în exclusivitate, Gazetei de Sud, un scurt interviu.

GdS: Cum ţi-a venit ideea acestui show?
Delia: Simplu, numele meu este în coada titlului. Am mai avut „Psihedelia“, „Deliria“. A fost ca o joacă continuată care are legătură cu numele meu, unu la mână. Doi, nouă ne place zahărul. Cumva a venit de la sine treaba asta cu opulenţă, zahăr, nebunie, culoare.

GdS
: Cum ţi s-au părut oltenii în seara aceasta?

Delia: Ca de obicei, foarte tari, plini de energie, voie bună. Exact aşa cum aveam nevoie şi cum ne place nouă. Le mulţumim pentru că au ieşit din casă de 1 Martie.

GdS: Am înţeles că deţii un record în schimbatul ţinutelor pe scenă. Cum reuşeşti?
Delia: Nu cred! Nu reuşim întotdeauna foarte repede, dar încercăm. Aveam mai multe ţinute decât am schimbat, dar depinde de modul meu, de multe ori rămân în aceeaşi ţinută că nu îmi mai vine să stau să mă schimb, depinde de concert, de zi, de starea mea.

GdS: Dacă ai avea timp, ce ţi-ar plăcea să vizitezi în Craiova?
Delia: Am mai fost prin Craiova, m-am mai plimbat. Eu am fost într-o zi de sărbători, de Crăciun, şi mi-a plăcut şi iarna. Nu știu ce aș mai putea să văd din ceea ce nu ştiu pentru că am fost de multe ori.
Delia a urat Gazetei de Sud „La mulți ani pentru cei 24 de ani de existenţă pe care îi faceţi!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS