Acasă Local Gorj CSM Târgu Jiu a rămas fără manager pentru că aleşii locali se...

CSM Târgu Jiu a rămas fără manager pentru că aleşii locali se ceartă

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, s-a declarat nemulţuit de modul în care se prezintă proiectul de management al lui Robert Bălăeţ, candidatul care a câştigat concursul pentru şefia Clubului Sporitv Municipal (CSM). Potrivit lui Aurel Popescu, documentul are doar câteva foi şi este nesemnat. În această formă a ajuns la consilierii locali pentru a fi consultat. Vicele a făcut public proiectul de management al directorului de la Centrul „Constantin Brâncuşi“. Documentul este consistent şi explică în detaliu, pe capitole, obiectivele pe ani.

Nu s-au prezentat la şedinţe

Consilierii majorităţii nu s-au prezentat la şedinţele „de îndată“ convocate de primarul Marcel Romanescu. Conform lui Aurel Popescu, votul consilierilor din şedinţa ordinară a fost în conformitate cu starea de fapt. În opinia viceprimarului, primarul are posibilitatea să semneze contractul cu Robert Bălăeţ, cel care a câştigat concursul pe post. Aurel Popescu a menţionat că legea îi permite primarului să facă acest lucru şi fără să solicite vreun aviz sau vot de la consilierii locali. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu a mai afirmat că nu a fost organizat un concurs în conformitate cu regulamentele. În locul unei probe care să constea într-o evaluare de proiecte ar fi fost organizată o probă scrisă. Astfel, în aceste condiţii poate fi semnat contractul cu persoana desemnată câştigătoare, fără o validare din partea Consiliului Local. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că, dacă nu va fi semnat contractul în termenul legal, candidatul declarat câştigător poate da instituţia în judecată.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version