6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA condus fără permis înainte să fie condamnat pentru... conducere fără permis

A condus fără permis înainte să fie condamnat pentru… conducere fără permis

Un tânăr de 27 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, a fost reţinut de oamenii legii, care îl acuză că a condus un autoturism pe drumurile publice, deşi nu are permis. În urmă cu un an, acelaşi tânăr de 27 de ani a provocat un accident şi a figit de la locul faptei, iar la sfârşitul lunii ianuarie a fost condamnat în alt dosar de conducere fără permis.
Poliţiştii doljeni au precizat că, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii din Cetate l-au reţinut pe Ionuţ Talpoş, de 27 de ani, din Moţăţei, „bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere“.
Oamenii legii susţin că, în prezent, tânărul de 27 de ani este cercetat într-un alt dosar, în care este acuzat că, în martie 2018, a condus un autoturism, deşi nu are permis şi a provocat un accident de circulaţie. Mai exact, bărbatul a pierdut controlul direcţiei într-o curbă şi s-a răsturnat, după care a fugit de la locul faptei. În urma accidentului, un băiat de 14 ani, pasager în maşina condusă de tânărul fără permis, a fost rănit uşor.
La sfârşitul lunii ianuarie, Talpoş a fost văzut din nou la volanul unui autoturism, iar de data aceasta oamenii legii au hotărât să-l reţină pe o perioadă de 24 de ore. „La data de 29 ianuarie, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la faptul că tânărul respectiv a fost văzut din nou la volanul unui autoturism, deşi nu deţine permis de conducere. În urma probelor administrate, în cursul zilei de 13 februarie, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul în cauză, care a fost introdus în arestul IPJ Dolj“, au precizat poliţiştii doljeni. Suspectul urmează să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
Mai trebuie spus că, pe 31 ianuarie, acelaşi Ionuţ Talpoş a fost condamnat de Judecătoria Băileşti la nouă luni de închisoare cu suspendare în alt dosar de conducere fără permis şi refuzul recoltării de probe biologice. Sentinţa instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel de inculpat şi procurori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS