11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljHoţul manierat de la BRD, de negăsit

Hoţul manierat de la BRD, de negăsit

Suspectul care a jefuit agenţia BRD pe 25 ianuarie nu a fost prins încă de oamenii legii

Poliţiştii doljeni nu au reuşit încă să-l identifice pe bărbatul care a jefuit o agenţie BRD din centrul municipiului Craiova, în după-amiaza zilei de 25 ianuarie. În schimb, oamenii legii au stabilit că bărbatul mascat a furat, sub ameninţarea unui pistol, suma de 16.000 de lei.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, jaful a fost anunţat prin 112 în după-amiaza zilei de 25 ianuarie, în jurul orei 14.30. „Am fost sesizați cu privire la faptul că într-o agenție bancară din Craiova a pătruns o persoană cu faţa acoperită, care, sub amenințarea unui obiect ce părea a fi pistol, și-a însușit o sumă de bani din casierie, după care a dispărut într-o direcție necunoscută“, au precizat oamenii legii.
În momentul jafului, în agenţia bancară se aflau decât două angajate, asupra cărora, mai spun poliţiştii, nu au fost exercitate acte de violență. În imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum suspectul intră în agenţia bancară, se şterge pe picioare la intrare, după care duce mâna spre buzunarul hainei, cel mai probabil pentru a scoate pistolul.
După primele cercetări s-a stabilit că atacatorul a furat din casierie aproximativ 20.000 de lei, însă, ulterior, s-a stabilit că suma furată a fost de 16.000 de lei.
Întrebaţi dacă l-au identificat pe bărbatul care a jefuit agenţia bancară, poliţiştii doljeni au mai precizat că se fac cercetări în continuare pentru identificarea autorului, dar şi că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS