9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn şofer a intrat într-o staţie GPL, altul într-o turmă de oi

Un şofer a intrat într-o staţie GPL, altul într-o turmă de oi

Şoferul de 20 de ani a pus la pâmânt o staţie GPL
de pe bulevardul Dacia

Două accidente soldate, din fericire, cu o persoană rănită uşor, au avut loc luni seară, în Craiova şi pe DN 55, în apropierea comunei doljene Secui.
Primul accident a fost înregistrat în municipiul Craiova, pe bulevardul Dacia. Potrivit poliţiştilor doljeni, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Gherceşti, care conducea un autoturism Jaguar pe bulevardul Dacia, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-o staţie GPL. Mai exact, maşina scăpată de sub control a pus la pâmânt o construcţie în care se afla angajatul staţiei GPL, un bărbat de 67 de ani. Din fericire, accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Oamenii legii au precizat că şoferul a fost sancţionat pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind umedă în momentul producerii accidentului.

Şoferul Opelului a intrat direct în turma de oi care traversa DN 55, însoţită de un cioban

Al doila accident a fost înregistrat pe DN 55, în apropierea localităţii Secui. Poliţiştii doljeni au stabilit că, un şofer, de 42 de ani, din Bechet, care conducea un Opel pe DN 55, a lovit în plin o turmă de oi care traversa strada. În urma accidentului a fost rănit uşor ciobanul care însoţea oile, iar 18 animale au decedat pe loc. În zonă era ceaţă la ora producerii accidentului, iar şoseaua nu era iluminată. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS