9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj„Omul păianjen“, acuzat de comiterea a trei furturi

„Omul păianjen“, acuzat de comiterea a trei furturi

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova susţin că, în cursul zilei de luni, au identificat autorul a trei furturi din locuinţe, comise în Craiova la sfârşitul anului trecut. Este vorba de un bărbat, de 33 de ani, din Bârlad, arestat preventiv în decembrie pentru comiterea altor furturi din locuinţe, prejudiciul total fiind de aproape 90.000 de lei. Ca mod de operare, bărbatul escalada balcoanele apartamentelor, dar intra în locuinţele craiovenilor şi prin forţarea ferestrelor.
„Bărbatul respectiv, în prezent arestat preventiv într-o altă cauză, este bănuit că, în cursul lunilor noiembrie şi decembrie 2018, ar fi escaladat balcoanele a trei apartamente din Craiova şi, prin forţarea uşilor de la balcoane sau a geamurilor exterioare, ar fi sustras sume de bani şi aparate electronice în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei“, au precizat oamenii legii.
Este vorba de Marius Camen, cu domiciliul în Bârlad, care a fost arestat preventiv pe 12 decembrie, anul trecut, pentru comiterea altor furturi din apartamente. Atunci a fost acuzat că a „pătruns prin efracţie în locuinţele a patru persoane din Craiova, de unde ar fi sustras bunuri şi bani în valoare totală de aproximativ 66.300 de lei“, după cum au precizat anchetatorii.
Bărbatul a fost trimis în judecată pentru furt calificat pe 20 decembrie, în prezent acest dosar fiind pe rolul Judecătoriei Craiova. Vineri, pe 18 ianuarie, Judecătoria Craiova a respins o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu formulată de inculpat, astfel că acesta rămâne în continuare după gratii.
Mai trebuie spus că, în primăvara anului 2017, bârlădeanul de 33 de ani a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Craiova printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS