16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBătrână de 88 de ani, tâlhărită de o tânără de 19 ani

Bătrână de 88 de ani, tâlhărită de o tânără de 19 ani

Magistraţii de la Judecătoria Craiova au dispus, ieri, arestarea preventivă a unei tinere de 19 ani, din Giurgiţa, acuzată că a smuls geanta unei femei de 88 de ani, care se deplasa pe o stradă din Craiova.
În cursul zilei de luni, oamenii legii au fost anunţaţi prin 112 despre faptul că o bătrână a fost tâlhărită în timp ce se deplasa pe o stradă din cartierul Calea Roşie. Poliţiştii spun că au reuşit să identifice autorul faptei destul de repede. „În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după săvârşirea faptei, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat şi prins o tânără de 19 ani, din comuna Giurgiţa, asupra căreia au fost găsite bunurile sustrase. Prejudiciul produs, în valoare de 200 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore tânăra în vârstă de 19 ani, bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, stabilindu-se faptul că aceasta ar fi smuls geanta persoanei vătămate“, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.
Tânăra a fost dusă în arestul IPJ Dolj, iar ieri a fost prezentată în faţa magistraţilor de la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea tinerei pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS