11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru şoferi morţi pe loc, în două accident rutiere

Patru şoferi morţi pe loc, în două accident rutiere

Patru persoane au murit, iar alte două au fost rănite, în urma a două accidente de circulaţie produse joi dimineață, pe şoselele din județul Mehedinți. În ambele cazuri, şoferii responsabili pentru producerea accidentelor au intrat pe contrasens şi au lovit frontal două autovehicule care circulau regulamentar.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, primul accident a avut loc în jurul orei 5.00, pe DN6, în zona gării din municipiul Orşova. Un cetăţean bulgar, de 57 de ani, care conducea o autoutilitară Ford către Drobeta Turnu Severin, a pătruns pe contrasens şi a lovit fontal o altă autoutilitară Ford, condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 54 de ani, din Orşova.
În urma impactului violent, cei doi şoferi au decedat pe loc, iar doi pasageri din cele două autoutilitare, un cetățean bulgar de 40 de ani şi un bărbat de 34 de ani, din Orşova, au fost răniţi. Oamenii legii bănuiesc că şoferul bulgar a suferit un infarct la volan, însă acest lucru se va stabili cu certitudine în urma necropsiei.

Un alt accident, la fel de tragic, a avut loc două ore mai târziu, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, la kilometrul 10.
Un tânăr de 23 de ani din Motru, județul Gorj, care conducea o autoutilitară Mercedes către Drobeta Turnu Severin, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism Toyota, condus regulamentar de un craiovean de 48 de ani. În urma impactului dintre cele două autovehicule, cei doi şoferi au murit pe loc. În acest caz, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că, cel mai probabil, şoferul de 23 de ani a adormit la volan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS