Reprezentanţii IPJ Dolj spun că au trimis mai multe echiaje de poliţişti în comuna Teasc
Reprezentanţii IPJ Dolj spun că au trimis mai multe echiaje de poliţişti în comuna Teasc

Doi tineri din localităţile doljene Teasc şi Castranova au fost transportaţi la spital, în noaptea de luni spre marţi, după ce s-au încăierat cu mai multe persoane, în faţa unui bar din localitate, unde era organizată o petrecere de Sfânul Ion.
Iniţial, scandalul a izbucnit între doi tineri, în barul cu pricina, şi a continuat afară, unde au fost implicate alte trei persoane. Poliţiştii doljeni spun că, în urma unui apel prin 112, au trimis mai multe echipaje în comuna Teasc. „La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au restabilit ordinea şi liniştea publică. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani, din localităţile Daneţi şi Dobreşti, şi alţi doi bărbaţi, de 29 şi 34 de ani, din localităţile Teasc şi Castranova, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia patru persoane au suferit leziuni. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
La spital au ajuns bărbaţii de 29 şi 34 de ani, din Tesac şi Castranova, care, pe lângă diverse leziuni, prezentau şi plăgi tăiate. Ceilalţi doi răniţi au refuzat să fie transportaţi la spital. Oamenii legii au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Se pare că cei doi tineri care au pornit scandalul nu s-au înţeles asupra melodiilor pe care ar fi vrut să le asculte la petrecerea de Sfântul Ion.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.