Acasă Local Dolj Târg de joburi pentru studenţi, la Universitatea din Craiova

Târg de joburi pentru studenţi, la Universitatea din Craiova

-

Studenţii din Craiova au fost aşteptaţi, ieri, în holul central al universităţii, pentru a se întâlni cu angajatorii. A fost al doilea târg de joburi din acest semestru, prin care organizatorii au dorit să faciliteze accesul cursanţilor pe piaţa muncii. Evenimentul a fost organizat de cadre didactice de la Facultatea de Ştiinţe a Universităţii din Craiova, care au adus reprezentanţii mediului economic din diverse domenii de activitate. Tinerii au fost şi ei interesaţi de acest târg şi unii chiar s-au prezentat cu CV-urile.
„Acest târg este organizat în cadrul unui proiect interregio România-Bulgaria – «O şansă pentru dezvoltare». Este destinat studenţilor noştri, în special din anii terminali, dar şi tuturor studenţilor şi doritorilor de informaţii de pe piaţa muncii. Sunt 20 de firme care ne sunt partenere nu numai pentru oferte de joburi, ci şi de practică. Sunt din diverse domenii de activitate, firme de IT, firme de fizică medicală, bănci. Le urez succes celor care vor să aplice pentru un job. Le mulţumesc cadrelor didactice care s-au implicat în organizare, pentru că noi ne dorim ca toţi studenţii să fie angajaţi în domeniul lor de specializare“, a declarat Gabriela Iacobescu, decan al Facultății de Ştiinţe a Universităţii din Craiova. Organizatorii au spus că se așteaptă ca şi de această dată să fie câteva sute de tineri care să îşi depună CV-urile.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
A absolvit Facultatea de Istorie Filosofie şi Geografie din Universitatea din Craiova, specializarea Istorie/Spaniolă şi lucrează în presa scrisă din 2008.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.