Acasă Local Gorj Primă de Crăciun de 1.100 de lei pentru angajaţii CEO

Primă de Crăciun de 1.100 de lei pentru angajaţii CEO

-

Angajaţii Complexului Energetic Oltenia mai au câteva zile până să încaseze prima de sărbători. Minerii şi energeticienii vor primi până pe 4 decembrie prima de Crăciun care se acordă an de an. Cuantumul primei de sărbători este de 1.100 de lei. Aceasta se va distribui sub formă de tichete-cadou. Salariaţii Complexului Energetic Oltenia ar mai putea încasa bani în plus la final de an, prin împărţirea economiei la fondul de salarii. Suma vehiculată este de la câteva sute la o mie de lei. Suma va fi stabilită cu exactitate în prima săptămână din luna decembrie. Atunci se va hotărî şi data până la care economia la fondul de salarii de la Complexul Energetic Oltenia va intra în contul celor 13.000 de mineri şi energeticieni.

CEO rămâne principalul producător de energie electrică din ţară

Complexul Energetic Oltenia rămâne, în prezent, principalul producător de energie din România. Compania, alături de alte două termocentrale din Valea Jiului şi altele mai mici din ţară, asigură peste 30% din energia necesară din Sistemul Energetic Naţional. Peste 80% din energia pe bază de cărbune este însă furnizată de Complexul Energetic Oltenia. Este nevoie de cantităţi importante de cărbune în zilele următoare. Se anunţă o scădere a temperaturilor în toată ţară şi cererea de energie pe bază de cărbune va fi în creştere, potrivit situaţiei din anii trecuţi. Energia pe cărbune are, în prezent, o pondere de 30% din total. Este vorba de o cantitate de peste 2.300 de megawaţi oră, în funcţie şi de cererea de pe piaţă. În special în perioadele cu scăderi drastice de temperatură, baza producţiei de energie electrică este asigurată cu ajutorul termocentralelor pe bază de cărbune. Cele mai multe apaţin Complexului Energetic Oltenia: două în Gorj, la Rovinari şi Turceni, respectiv alte două în judeţul Dolj, la Işalniţa şi Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primarul din Drăgăneşti-Olt, judecat la Craiova

Curtea de Apel Craiova a început, săptămâna trecută, judecarea apelului formulat de primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, acuzat de abuz în serviciu. Anchetatorii au susţinut că edilul și-a reparat mașina din banii primăriei, prejudiciul fiind de aproape 13.000 de lei.

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...