Acasă Local Gorj Brâncuşi, promovat de CJ Gorj la Târgul internaţional de turism de la...

Brâncuşi, promovat de CJ Gorj la Târgul internaţional de turism de la Bucureşti

-

Gorjul este promovat și anul acesta, la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă 2018, cel mai important eveniment național al industriei ospitalității din România. Manifestarea a debutat joi şi este dedicată tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, incluzând în tematică: agenții de turism și touroperatori, autorități publice și asociații de turism, organizatori de congrese și turism de afaceri, stațiuni turistice și complexe balneare, hoteluri, pensiuni, cabane și campinguri, servicii de alimentație publică în turism, servicii financiare și de asigurări, IT și sisteme de rezervări, învățământ și formare profesională în turism, cultură și agrement, edituri și publicații de profil, promovare și marketing turistic.

Miza pe Brâncuşi

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al produselor și serviciilor turistice din întreaga lume, cele mai importante companii din România și din străinătate întâlnindu-se, pe de o parte, în zona parteneriatelor de business și, pe de altă parte, în zona ofertelor către publicul larg. Pentru a pune în valoare potențialul turistic de care dispune, județul Gorj este prezent la Târgul de Turism al României cu un stand de promovare situat în pavilionul B2 din cadrul Romexpo, alături de partenerii din acest an: Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu“, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul Național de Informare şi Promovare Turistică „Constantin Brâncuși“ Târgu Jiu, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuși“ și Colegiul Economic „Virgil Madgearu“ Târgu Jiu. Constantin Brâncuşi şi operele de la Târgu Jiu sunt tema principală a standului deschis de judeţul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.

Primarul din Drăgăneşti-Olt, judecat la Craiova

Curtea de Apel Craiova a început, săptămâna trecută, judecarea apelului formulat de primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, acuzat de abuz în serviciu. Anchetatorii au susţinut că edilul și-a reparat mașina din banii primăriei, prejudiciul fiind de aproape 13.000 de lei.