13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDirectorul Direcţiei de Patrimoniu, aşteptat să ofere explicaţii primarului

Directorul Direcţiei de Patrimoniu, aşteptat să ofere explicaţii primarului

Scandalul privind pedichiura şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu continuă. Femeia de serviciu spune că Marian Rotaru a sunat-o şi i-a recomandat să mintă. Prin urmare, Marian Rotaru va trebuie să-i ofere astăzi explicaţii primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, aşa cum edilul a solicitat. Angajata susține că nu a fost obligată să presteze serviciile respective, dar că până la urmă a mers să îi taie unghiile şefului. Femeia a declarat că soţul său este unul dintre salariaţii care a fost pus de Marian Rotaru să îi cosească în curtea casei. „Eu am lucrat trei ani în domeniu înainte să vin ca femeie de serviciu la Direcţie. Adică acum 13 ani. Toată lumea ştia treaba asta şi a aflat şi directorul. Eu ce puteam să fac, dacă a cerut lucrul acesta?! Cine ar fi procedat altfel? Nu m-a obligat, dar m-am dus să-i fac manichiura“, a declarat angajata.

Sunată de director

Femeia de serviciu care a executat serviciile de manichiură spune că a fost sunată de directorul Marian Rotaru şi pusă să mintă în legătură cu cele întâmplate. Ea susţine că a refuzat să facă acest lucru şi este decisă să spună numai adevărul. „Eu nu o să spun decât adevărul, indiferent ce se va întâmpla. Când a apărut poza, m-a sunat să îmi spună să declar altceva. Eu nu fac treaba asta. E destul ce a făcut soţul meu. Acum am intrat eu în atenţie“, a mai spus femeia de serviciu din cadrul Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu.
Este de amintit că femeia de serviciu şi jurista Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu au ajuns vineri la spital, după o ceartă cu Marian Rotaru. Celor două li s-a făcut rău, după ce au fost agresate verbal de director. Rotaru a fost plecat în perioada scandalului la un curs de pregătire la Bucureşti, iar vineri a revenit la serviciu. Nu a fost însă în toane bune şi s-a certat cu angajatele respective. Astăzi, Marian Rotaru va trebui să îi ofere explicaţii primarului Marcel Romanescu. Directorul va trebui să se apere şi în faţa unei comisii de disciplină din primărie pentru scandalul „Pedichiura“.
Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, comentează în termeni ironici ce s-a petrecut la Direcţia Publică de Patrimoniu. Oraşul s-a ales cu un nou obiectiv turistic, respectiv „pedichiura lui Rotaru“, a spus ironic Adrian Tudor. Viceprimarul susține că nu este însă întâmplător ce se petrece şi că povestea ar avea legătură cu scandalul de la parcarea Rodna. În plus, fapta a fost expusă la doi ani după ce a avut loc, astfel încât Marian Rotaru să nu mai poată fi sancţionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS