16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDirectorul care şi-a făcut pedichiura la birou, chemat la ordin de primar

Directorul care şi-a făcut pedichiura la birou, chemat la ordin de primar

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat că i-a cerut deja o notă explicativă directorului Direcţiei Publice de Patromoniu pentru fotografia în care apare primind servicii de pedichiură în biroul instituţiei. Cea care a prestat serviciile respective a fost femeia de serviciu din cadrul Direcţiei. Marcel Romanescu a precizat că va dura câteva zile până să primească răspuns de la Marian Rotaru. Acesta din urmă este plecat la cursuri de perfecţionare în Bucureşti. Directorul Direcţiei de Patrimoniu va trebui să prezinte luni explicaţii în scris în legătură cu serviciile de pedichiură pe care i le-a solicitat subalternei sale. Primarul a mai spus că Marian Rotaru i-a transmis verbal că a suferit o leziune la fotbal şi a avut nevoie ca cineva să îi lege o faşă la piciorul luxat. Pe de altă parte, femeia de serviciu a recunoscut că a prestat servicii de pedichiură pentru director. Marcel Romanescu speră ca adevărul să iasă la iveală.

Acţiune tardivă

Edilul din Târgu Jiu a mai declarat că situaţia lui Marian Rotaru va fi analizată într-o Comisie de Disciplină. Romanescu se întreabă de ce fotografia cu Marian Rotaru a apărut după doi ani. Potrivit legii, sesizările trebuie făcute în maximum un an şi jumătate. Aşadar, Marian Rotaru nu va putea să fie sancţionat. Marcel Romanescu a spus că nu ştie exact când s-a produs evenimentul. Este nevoie ca toate aceste lucruri să fie lămurite în cadrul Comisiei de Disciplină. Primarul susţine că nu îi va mai tolera niciun act de indisciplină directorului Direcţiei de Patrimoniu. Acesta ar urma să se afle pentru a patra oară în faţa Comisiei de Disciplină din instituţie. De fiecare dată a scăpat cu sancţiuni uşoare.

Femeia de serviciu a recunoscut serviciile prestate

Directorul Direcţiei de Patrimoniu a minţit când a spus că piciorul îi era legat cu o faşă elastică. Femeia de serviciu a recunoscut că i-a făcut pedichiura şefului. „Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi făceam pedichiura. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu…Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani“, a precizat femeia din Târgu Jiu. „Am o gută de șapte – opt ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele“, a fost varianta oficială a lui Marian Rotaru. Acesta va trebui să confirme şi în scris cele transmise verbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS