Acasă Local Gorj Drumarii au refăcut parapetul pietonal de la podul peste râul Olteț,...

Drumarii au refăcut parapetul pietonal de la podul peste râul Olteț, pe DN 67

-

Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a început lucrări de reabilitare a podurilor peste râurile traversate de şoselele pe care le are în administrare. Primele lucrări au fost demarate la podul de peste râul Olteţ, pe Drumul Naţional 67. Au fost efectuate reparaţii complete la parapetul pietonal de protecţie şi a fost reparat trotuarul. De asemenea, au fost desfundate gurile de scurgere, acolo unde a fost cazul. „În cadrul lucrărilor de reparații se reface și se vopsește mâna curentă, se repară, unde este cazul, trotuarul și parapetul, se curăță gurile de scurgere a apei de pe platforma podului. Lucrările sunt realizate de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu în regie proprie“, a declarat Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale.

Secţia de Drumuri Naţionale va primi trei utilaje noi

Drumarii gorjeni vor primi trei unimoguri care vor fi utilizate pentru deszăpezirea din această iarnă. Conform lui Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale, fiecare secţie va primi în această toamnă trei unimoguri. Va fi vorba de o primă etapă de dotare cu utilaje noi. Potrivit şefului drumarilor, în cea de-a doua etapă va fi repartizat câte un unimog pentru fiecare district deţinut de Secţie la nivelul judeţului Gorj şi în judeţele unde administrează drumuri naţionale. Ion Tudor a mai spus că în această perioadă vor fi verificate toate utilajele proprii, în vederea pregătirii acestora pentru perioada de iarnă. Se va interveni şi cu utilaje de la firma care se ocupă de întreţinerea şi deszăpezirea drumurilor naţionale din Gorj, în baza unui acord-cadru încheiat cu Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ocupații tradiționale din Oltenia la Casa Băniei

Muzeul Olteniei - Secţia de Etnografie (Casa Băniei) vernisează vineri, ora 12.00, expoziția temporară „Ocupații tradiționale din Oltenia – în fotografii document”. ...