Acasă Local Dolj Iordache, tras pe dreapta de la conducerea Termo

Iordache, tras pe dreapta de la conducerea Termo

-

Schimbările survenite recent în organigrama SC Termo Craiova SRL au șters de pe lista funcțiilor de conducere pe cea de director economic. Respectivul post de conducere a fost ocupat până în luna iunie de Sorin Iordache, care în urma schimbărilor din organigramă și a confirmării planului de reorganizare modificat a rămas simplu economist. Conducerea executivă actuală a SC Termo Craiova SRL este formată din Lorena Nicolăiță – administrator special, Florin Lungu – director dezvoltare și producție și Alin Medeleț – director resurse umane și administrare bugete. „A survenit o modificare în organigrama societății. S-au comasat mai multe servicii pentru a eficientiza activitatea societății, iar funcția de director economic nu se mai regăsește în noua organigramă. Domnul Iordache este încă angajatul nostru. La acest moment este în concediu de odihnă și nu știu ce decizie va lua în viitor“, a declarat Lorena Nicolăiță, administrator special SC Termo Craiova SRL.
Întrebat despre această stare de fapt și despre zvonurile cum că ar intenționa de la SC Termo Craiova SRL și ar opta pentru un alt loc de muncă la Curtea de Conturi, Sorin Iordache a spus: „Deocamdată sunt în concediu. Am tot dreptul să mă și odihnesc, nu știu ce decizie voi lua la momentul întoarcerii la muncă“.
De menționat că Sorin Iordache ocupă funcția de contabil șef din anul 2013, după care în 2016 pe cea de director economic în cadrul SC Termo Craiova SRL.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.