15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljIordache, tras pe dreapta de la conducerea Termo

Iordache, tras pe dreapta de la conducerea Termo

Schimbările survenite recent în organigrama SC Termo Craiova SRL au șters de pe lista funcțiilor de conducere pe cea de director economic. Respectivul post de conducere a fost ocupat până în luna iunie de Sorin Iordache, care în urma schimbărilor din organigramă și a confirmării planului de reorganizare modificat a rămas simplu economist. Conducerea executivă actuală a SC Termo Craiova SRL este formată din Lorena Nicolăiță – administrator special, Florin Lungu – director dezvoltare și producție și Alin Medeleț – director resurse umane și administrare bugete. „A survenit o modificare în organigrama societății. S-au comasat mai multe servicii pentru a eficientiza activitatea societății, iar funcția de director economic nu se mai regăsește în noua organigramă. Domnul Iordache este încă angajatul nostru. La acest moment este în concediu de odihnă și nu știu ce decizie va lua în viitor“, a declarat Lorena Nicolăiță, administrator special SC Termo Craiova SRL.
Întrebat despre această stare de fapt și despre zvonurile cum că ar intenționa de la SC Termo Craiova SRL și ar opta pentru un alt loc de muncă la Curtea de Conturi, Sorin Iordache a spus: „Deocamdată sunt în concediu. Am tot dreptul să mă și odihnesc, nu știu ce decizie voi lua la momentul întoarcerii la muncă“.
De menționat că Sorin Iordache ocupă funcția de contabil șef din anul 2013, după care în 2016 pe cea de director economic în cadrul SC Termo Craiova SRL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS