Cei trei paramedici gorjeni

Trei angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj sunt cei mai buni paramedici din regiune. Acest lucru a fost certificat la Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat – Faza Zonală, derulată recent la Târgu Jiu şi unde au participat cei mai buni pompieri din șase judeţe. În cadrul acestei competiţii, plutonierul adjutant Daniel Stăiculescu, plutonierul adjutant Daniel Şerban şi plutonierul major Ionuţ Paul Maioga au format echipa de paramedici a ISU Gorj, reuşind să obţină premiul pentru „Cea mai bună echipă de paramedici“. Aceşti băieţi au mii de intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat! Vieţile a sute de oameni au trecut prin mâinile lor, acesta fiind cel mai important test prin care şi-au demonstrat profesionalismul şi dăruirea pentru această nobilă misiune.
„Au arătat într-o competiţie că sunt cei mai buni, dar cel mai important este că la fiecare misiune pe care o duc la bun sfârşit dovedesc că sunt cei mai buni! În toamna acestui an vor reprezenta Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj la Faza Naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a primului Ajutor Calificat! Acolo vor întâlni cei mai buni pompieri paramedici din ţară. Ştim că sunt profesionişti, ştim că sunt foarte buni în meseria lor, ne mândrim cu ei şi suntem convinşi că vor face faţă şi acestei provocări“, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.