22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Violatorii unei fete de 13 ani, arestaţi preventiv

Violatorii unei fete de 13 ani, arestaţi preventiv

-

Trei bărbaţi, de 21, 24 şi 29 de ani, din comuna olteană Fărcaşele, care duminică, 17 iunie, au violat şi abandonat pe un câmp o fată de 13 ani, din Osica de Jos, au fost arestaţi preventiv ieri, în urma deciziei luate de magistrații Judecătoriei Caracal.
Bărbații în vârstă de 21 și 24 de ani au fost arestați pentru lipsire de libertate și viol, iar cel de 29 de ani pentru viol. Cei trei fuseseră reținuți luni, pentru 24 de ore. „Pe 17 iunie, în jurul orei 17.35, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că în jurul orei 17.15, fiica sa în vârstă de 13 ani ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu a spus că a fost violată. În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu vârstele de 21 și 24 de ani, care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forța, deplasându-se pe un câmp. De asemenea, bărbatul de 24 de ani ar mai fi chemat unul de 29 de ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră“, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.