8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Au băut şi s-au urcat la volan. Poliţiştii le-au ieşit în cale

Dolj: Au băut şi s-au urcat la volan. Poliţiştii le-au ieşit în cale

Câţiva doljeni care s-au urcat la volan, în acest weekend, după ce au consumat alcool, au avut ghinionul să fie opriţi în trafic de poliţişti. Iată exemplele oferite de IPJ Dolj:

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, în ziua de 15 iunie, ora 19.45, poliţişti din cadrul Poliției Oraşului Filiași au depistat un bărbat de 46 ani, din comuna Scaești, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, având o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de 15/16 iunie, ora 00.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 29 ani, din comuna Malu Mare, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Romanescu, din Craiova, având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de 16/17 iunie, ora 01.00, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au depistat, pe DJ 561D, în comuna Giubega, un tânăr de 21 ani, din comuna Galiciuica, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

În ziua de 16 iunie, ora 18.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 59 ani, din Craiova, care a condus un autoturism pe strada Maria Tănase, din localitatea de dimiciliu, având o concentrație de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele prezentate şoferilor în culpă le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS