Acasă Local Gorj Foste centrale termice de cartier, scoase la vânzare

Foste centrale termice de cartier, scoase la vânzare

-

Autorităţile locale au scos la vânzare două foste centrale termice de cartier. Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că vânzarea celor două imobile a fost aprobată de Consiliul Local. Altă centrală va fi folosită pentru a găzdui Centrul Infotrafic. Acesta va fi amenajat cu fonduri europene. Mai sunt câteva centrale termice de cartier care sunt dezfectate şi pentru care nu există planuri pentru valorificare. Centralele de cartier au aparţinut vechiului sistem de alimentare cu agent termic ale municipiului Târgu Jiu. Renunţarea la încălzirea centralizată a lăsat oraşului un patrimoniu important. Unele centrale au ajuns la persoane fizice, în altele au fost amenajate sedii pentru diferite instituţii.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.