Acasă Local Au stins luminile maşinii, dar tot au fost văzuţi de jandarmi

Au stins luminile maşinii, dar tot au fost văzuţi de jandarmi

-

Doi bărbaţi din comuna Redea, din judeţul Olt, au fost prinşi pescuind ilegal, pe întuneric, deşi stinseseră farurile maşinii cu care se deplasau. „În data de 6.05.2018, în jurul orei 21.20, în dreptul localităţii Milcov, o patrulă de jandarmi a observat un autoturism care se deplasa pe malul stâng al râului Olt, având luminile stinse. S-a procedat la blocarea drumului şi oprirea autoturismului pentru verificări. În autoturism, au fost identificate două persoane de 58 şi, respectiv, 42 de ani, din localitatea Redea, județul Olt. La controlul portbagajului autoturismului, au fost găsite mai multe unelte de pescuit în scop comercial, respectiv două plase confecţionate din plasă monofilament, două unelte de tip pripon şi două bărci confecţionate artizanal din camere tip auto pe care intenţionau să le folosescă la pescuit în apa râului Olt“, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.
În ambele cazuri s-au întocmit acte de constatare pentru încălcări ale prevederilor OUG nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.