Grădina amenajată de Ileana Moanţă

Cea mai frumoasă grădină din fața blocului a fost desemnată în data de 29.04.2018. Competiția spaţiilor verzi frumos amenajate din fața blocurilor lansată de RAADPFL Craiova și-a găsit astfel câștigătorii, pentru că aceștia sunt doi, Roberta Ana-Maria Nicu și Ileana Dora Mirea. „Datorită numărului mare de aprecieri obținute de doi dintre participanții la concurs, conducerea RAADPFL a decis să îi premieze pe ambii. Astfel, câștigătorii concursului pentru cea mai frumoasă grădină din fața blocului sunt Ileana-Dora Mirea, cu 244 de aprecieri pe pagina RAADPFL, și alte 100 de like-uri pe pagina personală, și Roberta Ana-Maria Nicu, cu 201 aprecieri la linkul postat pe pagina RAADPFL și alte 48 pe pagina personală“, se arată într-un comunicat al RAADPFL Craiova. Una dintre cele două grădini se găsește pe bulevardul Dacia, în fața blocului E4, și este întreținută de Cristian Nicu. Cea de-a doua este situată pe strada Făgăraș, la blocul D11, și este amenajată și întreținută de Ileana Moanță. Pe lângă acestea, orașul are multe alte grădini frumoase amenajate și întreținute de craioveni care locuiesc la bloc.
„Este o bucurie pentru noi să vedem atât de mulți craioveni care au răspuns concursului lansat de RAADPFL. Săptămâna 23-29 aprilie am numit-o simbolic Săptămâna Gospodarului și i-am provocat pe toți craiovenii care locuiesc la bloc să trimită fotografii cu grădina din fața blocului. Joi, 3 mai, vom merge să premiem câștigătorii“, a declarat Aurelia Filip, director general al RAADPFL Craiova.
Premianții vor fi răsplătiți cu diplome, flori și copaci pe care să îi planteze în grădina din fața blocului.

Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.