11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCinci pompieri, răniți în drum spre serviciu

Cinci pompieri, răniți în drum spre serviciu

Șapte persoane, printre care se numără cinci pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, au fost rănite într-un accident de circulație produs joi dimineață, pe DN 56, între localitățile Podari și Radovan.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Ion Dumitru, de 35 de ani, din Craiova, care conducea o autoutilitară Mercedes pe DC 99, atunci când a intrat pe DN 56 nu a acordat prioritate de trecere și a fost lovit de un autoturism BMW, care circula dinspre Craiova către Calafat.
În urma impactului, cei doi șoferi, dar și cinci pasageri, patru din autoturismul BMW și unul din autoutilitară, au fost răniți și transportați la Spitalul de Urgență Craiova. Atât șoferul BMW-ului, cât și cei patru pasageri sunt angajați ai ISU Dolj, iar joi dimineață mergeau la serviciu, la Secția de Pompieri Băilești. Reprezentanții ISU Dolj au precizat pentru GdS că cei cinci pompieri nu au suferit leziuni care să le pună viața în pericol. „Cei cinci colegi, care trebuia să intre în tură la Secția de Pompieri Băilești, au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova cu escoriații, traumatisme la nivelul membrelor sau toracelui. Patru dintre ei au fost externați după ce au primit îngrijiri medicale, iar un coleg, care a suferit o fractură costală, a rămas internat la Clinica de Chirurgie Toracică“, a declarat Tania Vîlceanu, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj. Șoferul autoutilitarei și pasagerul au suferit leziuni ușoare. Polițiștii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Circulaţia rutieră pe DN 56 a fost blocată aproape două ore după producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS