Acasă Local Dolj Toyota răsturnată de un Logan pe Calea Unirii

Toyota răsturnată de un Logan pe Calea Unirii

Polițiștii doljeni au precizat că șoferul autoturismului Toyota a fost rănit ușor în urma accidentului

Un craiovean de 39 de ani a fost rănit în urma unui accident spectaculos produs ieri-dimineață, pe Calea Unirii din municipiul Craiova. Mașina condusă de craioveanul de 39 de ani s-a răsturnat după ce a fost acroșată de o Dacie Logan, al cărui șofer nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, craioveanul Costel Ene, de 40 de ani, care conducea o Dacia Logan pe banda întâi a străzii Calea Unirii, nu s-a asigurat când a încercat să intre pe banda a doua și a acroșat un autoturism Toyota condus în aceeași direcției de un craiovean de 39 de ani. În urma impactului, autoturismul Toyota s-a răsturnat, iar Dacia Logan a fost proiectată într-un alt autoturism, un Opel condus de o femeie de 38 de ani, din Craiova.
Polițiștii doljeni au mai explicat că șoferul autoturismului răsturnat a fost rănit ușor în urma accidentului, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal. „Conducătorul auto al autoturismului Toyota a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova. A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, au precizat pentru GdS reprezentanții IPJ Dolj. Potrivit oamenilor legii, șoferul rănit nu a rămas internat.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version