Acasă Local UPU Mehedinţi, extinsă cu fonduri europene?

UPU Mehedinţi, extinsă cu fonduri europene?

-

Judeţul Mehedinţi ar putea beneficia, în perioada următoare, de un heliport unde să poată ateriza elicopterele SMURD pentru preluarea urgenţelor medicale, informează news-mehedinţi.ro. De asemenea, Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean ar urma să fie reabilitată, extinsă şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie, pentru eficientizarea actului medical. Toate acestea pot deveni realitate pe fonduri europene. În acest sens, reprezentanţii Consiliului Judeţean Mehedinţi au depus o cerere de finanţare în valoare de peste două milioane de euro. Extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean este o necesitate. Zilnic, peste 200 de cazuri sunt preluate de specialiștii din această secție.

ȘTIRI VIDEO GdS

O stradă din Paris poartă numele Reginei Maria a României

O stradă din capitala Franței poartă, începând de ieri, numele Reginei Maria a României, în semn de omagiu față de rolul și implicarea în Conferința de Pace de la Paris ce a urmat Primului Război Mondial.

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.