Acasă Local Comercianţii din Drăgăşani, amendaţi cu 44.000 de lei

Comercianţii din Drăgăşani, amendaţi cu 44.000 de lei

-

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat în municipiul Drăgășani și în localitățile limitrofe pentru verificarea legalității activităților de comerț, aplicând sancțiuni contravenționale de 44.000 de lei. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 15 aprilie, polițiștii au verificat nouă operatori economici, aplicând 13 sancțiuni contravenționale pentru activități de comerț ilicit, respectiv o sancţiune aplicată în baza OUG nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale. Valoarea sancțiunilor se ridică la 44.000 de lei. Oamenii legii au confiscat produse alimentare având termenul de valabilitate expirat în valoare de 2.500 de lei. La una dintre societățile comerciale verificate din Drăgășani au fost găsite peste 200 de produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.