Serviciul Permise Auto nu va lucra pe 30 aprilie

Minivacanţa de Ziua Muncii a dat peste cap programul Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări Gorj. Candidaţii din Gorj care ar fi trebuit să susţină proba practică în vederea obţinerii permisului auto în data de 30 aprilie au fost reprogramaţi. Guvernul a decis ca luni, 30 aprilie, să fie zi liberă pentru bugetari, ca urmare a faptului că 1 Mai, Ziua Muncii, este într-o zi de marţi. Bugetarii vor avea parte de o minivacanţă de 1 Mai. Potrivit lui Ştefan Ţacu, şeful Serviciului Permise Auto şi Înmatricultări Gorj, candidaţii din 30 aprilie vor susţine proba pe 27 aprilie. „Este zi liberă pe 30 aprilie şi trebuie să ne adaptăm programul. Aveam programări la toate compartimentele şi va trebui să îi redistribuim sau să le oferim serviciile în zilele de până în 27 aprilie“, a mai declarat şeful Serviciului Permise Auto şi Înmatriculări Gorj.

Vor trebui să meargă în audienţă

Şeful Serviciului Permise Auto Gorj a mai declarat că şi activităţile compartimentelor înmatriculări şi preschimbări permise vor fi sistate pentru 30 aprilie. Toate persoanele care au fost deja programate se pot prezenta la ghişeele instituţiei, fie în 27 aprilie sau în orice altă zi. Legat de examinarea candidaţilor la proba teoretică, peste 60 de candidaţi, toţi se pot prezenta până pe 30 aprilie sau în 27 aprilie. Ştefan Ţacu a precizat că în cazul în care anumite persoane nu se pot prezenta, acestea vor trebui să vină în audienţă la conducerea serviciului şi să solicite altă programare. „În ceea ce priveşte examinarea candidaţilor la proba teoretică va trebui să analizăm de la caz la caz în audienţe, să nu le expire perioada în care pot susţine proba, după data de 30 aprilie. Vom face programările în aşa fel încât să nu aibă nimeni de suferit din această cauză. Îi aşteptăm pe toţi care sunt în această situaţie în audienţă şi vom stabili împreună o reprogramare“, a mai spus Ştefan Ţacu.

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.