17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPatru tineri, prinşi după ce au furat din opt maşini

Patru tineri, prinşi după ce au furat din opt maşini

Oamenii legii din cadrul Poliției Râmnicu Vâlcea, sprijiniți de cei ai Serviciului Criminalistic și de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat, ieri, patru percheziții domiciliare la persoane bănuite de furt calificat, dispunându-se, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, reținerea acestora.
Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, descinderile au avut loc în Râmnicu Vâlcea și Păușești-Măglași la locuințele a patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, bănuiți de săvârșirea mai multor fapte de furt calificat, comise în perioada noiembrie 2017- martie 2018. Din verificări a rezultat că tinerii ar fi forțat portierele a opt maşini, din care ar fi sustras diverse bunuri. Prejudiciul, recuperat doar parțial, se ridică la 5.300 de lei.
Inițial, doar şapte persoane vătămate au depus plângere, dar în urma cercetărilor a fost probată și a opta faptă de furt, prejudiciul fiind recuperat, înainte ca persoana vătămată să se adreseze poliției cu plângere. Persoanele bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS