21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalLeo de la Strehaia, audiat de polițiști

Leo de la Strehaia, audiat de polițiști

Polițiștii din Mehedinți au efectuat, ieri, opt percheziții, pe raza județelor Mehedinți și Dolj, precum și în București, la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. Zece persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda „împrietenirii“. De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur.
Zece persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, printre ele aflându-se şi Ion Stelică Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia. El a fost depistat, ieri, pe raza judeţului Arad, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Arad, Lorena Radu. Aceasta a declarat că a fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat de 41 de ani, căutat de poliţiştii oraşului Strehaia, care fac cercetări într-un dosar de înșelăciune. Surse judiciare au declarat că Leo de la Strehaia ar fi cercetat în acest dosar după ce ar fi înşelat un cetăţean american, căruia i-ar fi vândut o statuetă pretinsă a fi din aur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS